Kontakt

REGEN

Traja: 1 h 20 min
indi, rock, alter
regen

Navdušujoča, a izvrstno dodelana krhkost.

Glasba, ki te zaziba s svojo mladostno izpovednostjo in nežno melodično poboža ušesa. Novodobni alterpop, poln zasanjanih odmevov in plavajočih harmonij, prepletene z živahnimi ritmi in inštrumentali osemdesetih.

Tako kritiki opisujejo Regen, mlado ljubljansko peterico, ki od leta 2019 že vse od izida svojega prvega singla Wine navdušuje tako radie in glasbene recenzente kot številne poslušalce, od takrat pa so se vsako leto njihove pesmi uvrstile na lestvico Skladba leta nacionalnega radia Val202 in nominacije v kar treh kategorijah za prestižno nagrado Zlata piščal v letu 2023. V letu 2024 so se predstavili na festivalu MENT ter z izjemnim nastopom prevzeli občinstvo. S prefinjeno eleganco prepletanja melanholičnih zasanjanih melodij z živahnimi ritmi so navduševali na številnih koncertih, kjer so njihovi energični nastopi puščali občinstvo odprtih ust.

Skupina ustvarja mednarodno glasbo, kot nalašč tako za ples kot za spremljavo zasanjanim večerom ali polnočni vožniji po prazni avtocesti.

Odpiralni čas
Info točka je odprta eno uro pred dogodki v Avditoriju, Minoritski cerkvi in Sodnem stolpu.
Kje se nahajamo
Vojašniški trg 2, 2000 Maribor
Kontakt