Kontakt

TADEJ TOŠ: V ŽIVO

Traja: 1 H 30 MIN
Festival Lent
TADEJ TOŠ: V ŽIVO

TT model = legendarni model

Dobrih sto let nazaj je svet ponorel za Modelom T, Fordovim avtomobilom, ki je s svojo inovativnostjo in zanesljivostjo uspel zadovoljiti najrazličnejša pričakovanja najširših množic. S petnajstimi milijoni prodanih avtomobilov si je legendarni Tin Lizzie prislužil naziv najuspešnejšega avtomobila 20. stoletja. Zakaj bluzimo o Modelu T? Ker vam bomo postregli s podobnim fenomenom. Dame in gospodje, predstavljamo Model TT! Ta sicer stoji na dveh nogah, namesto dobro utečenega motorja pa ga poganjajo dobro delujoče sive celice in dobro namazan jezik, a ostali zgoraj našteti atributi še kako veljajo tudi zanj.

Govorimo namreč o Tadeju Tošu, najuspešnejšem slovenskem stand up komiku, ki s svojimi uspešnicami vselej znova in zanesljivo zadovolji najrazličnejša pričakovanja najširših množic. Kot Model T vas tudi Model TT nikoli ne bo pustil na cedilu, z vsake predstave boste odšli dobre volje in s polnimi ušesi vrhunskih štosov, ki jih boste navdušeno ponavljali vsem, ki vas bodo pripravljeni poslušati. Če jih seveda niso slišali že iz prve roke. Kar je zelo verjetno, saj so njegove predstave vselej razprodane, dvorane pa napolnjene do zadnjega kotička. Model, ki ga hočeji vsi, pač. Legendarni model.


Nastopa Tadej Toš


*Prireditev bo izvedena v vsakem vremenu. Ker želimo vsem obiskovalcem omogočiti prijetno spremljanje dogodka in dobro vidljivost na oder, odpiranje dežnikov na prizorišču ni dovoljeno. Svetujemo vremenu primerno obutev in oblačila.

*Vstopnica za prizorišče Minoriti – Oder Nove KBM vsak večer po končanem koncertu/predstavi velja tudi kot vstopnica za After na Minoritih.

Odpiralni čas
Info točka je odprta eno uro pred dogodki v Avditoriju, Minoritski cerkvi in Sodnem stolpu.
Kje se nahajamo
Vojašniški trg 2, 2000 Maribor
Kontakt