Kontakt

FOMB: Razstava oblikovalcev

Srednja šola za oblikovanje Maribor
fomb
Sodni stolp
-

12.00-18.00

Lokalno in mednarodno okolje že prepoznava Festival oblikovanja Maribor (FOMB) kot pomemben dogodek za izmenjavo strokovnih mnenj, širjenje poslovno-partnerskih stikov, predvsem pa kot dogodek za motivacijo mladih na poti uspeha, ki ga v samem učnem proceu težje pridobijo. 

Vsako leto k sodelovanju strokovnjake, zanimive osebnosti, ustvarjalce, idealiste, dijake, starše, skratka vse, ki jih ni strah izzivov in bi želeli z nami deliti znanje, izdelke in uspeh.

Osnovno vodilo FOMB-a vsa ta leta nastaja v organizaciji in izvedbi dijakov in mentorjev Srednje šole za oblikovanje Maribor (SŠOM). Cilj FOMB-a ni samo strokovno-teoretični pristop, ampak tudi pridobivanje praktičnih veščin, saj večinski delež izvedbe FOMB-a sloni na ramenih dijakov, njihovih izdelkih in storitvah pod budnim očesom mentorjev. S tem dajemo možnost prepoznavnosti mladih na trgu dela.

Z natečajem FOMB, ki je pomemben del samega festivala, želimo pritegnili osnovnošolce kot tudi ostale mlade do 27. leta starosti, da se preizkusijo z izdelki v različnih kategorijah oblikovanja, tako v medijskem, grafičnem, modnem, oblikovalskem svetu kot tudi v svetu pričesk.

VEČ O FOMB-u na: http://fomb.si/vec-o-fombu/

Razstava bo odprta vsak delovnik med 12. in 18. uro.

Odpiralni čas
Info točka je odprta eno uro pred dogodki v Avditoriju, Minoritski cerkvi in Sodnem stolpu.
Kje se nahajamo
Vojašniški trg 2, 2000 Maribor
Kontakt