Kontakt

batista cadillac

Duration: 1 h 30 min

ZASEDBA

Urban Lutman vokal
Matija Koritnik kitara, vokal
Primož Hudoklin kitara
Jakob Zlatinšek klaviature
Sebastjan Podlesnik bas kitara
Enos Kugler bobni

Ljubljansko soul skupino Batista Cadillac zagotovo poznamo iz izjemno uspešnega nastopa na EMI kjer so prvič stopili na veliki TV oder in predstavili najbolj izstopajoč komad EME 22, »Mim pravil«. Kmalu zatem so na razprodanem koncertu v Kinu Šiška predstavili prvi album, na katerem se nahaja poleg že omenjene uspešnice še vrsta nagroovanih, soulovskih singlov, kot so »Pust me do besede«, »Magnolije« in »Generacija neba«.

Od izida prvenca je minilo dobro leto in v tem času je skupina, v zdajšnji šestčlanski zasedbi, nabirala kilometrino na številnih manjših in večjih odrih in se dokončno prelevila v suvereno soul mašino, ki publiko zlahka dvigne na noge. Za letošnjo jesen skupina napoveduje izid novega singla z istoimenskega prvenca in turnejo po slovenskih klubih. Obenem pa že delajo nov material za naslednji album, ki bo brez dvoma prinesel še več razburljivih in nagroovanih uspešnic.

Opening hours
The LGM Box Office is open every Tuesday to Friday between 9 am and 1 pm, each Friday between 4 pm and 6 pm, each Saturday between 9 am and 1 pm and one hour before each event.
Where are we
Vojašniški trg 2, 2000 Maribor
Contact