Kontakt

Duhovi preteklosti

Duration: 30 min

Staro se vedno umika novemu, novo pozablja staro, a se hkrati tudi samo stara. A duhovi preteklosti nas spremljajo ves čas, pa naj se tega zavedamo ali ne. Skrbijo za nas in se trudijo, da njihovi varovanci ne bi prišli v preveč zagatne situacije. Prav posebni so duhovi ognja. Ti poskrbijo, da se preteklost povezuje s prihodnostjo in tako prenašajo pozitivna sporočila iz davnine v današnji čas. Tako bodo duhovi preteklosti z ognjem "posvetili" novi mariborski trg ob reki Dravi in poskrbeli, da bo tudi v bodoče to prostor pozitivnih energij, srečevanja in veselja.

V okviru letošnjega programa Lent po Lentu je nastala ognjena predstava Duhovi preteklosti v laboratorijih ognja hrvaške skupine Cirkultura, ki bo predstavo tudi izvedla na novem Trgu Lent ob Hiši Stare trte, s čimer se bo Festival Lent simbolično znova postavil na obrežje Drave.

Opening hours
The LGM Box Office is open every Tuesday to Friday between 9 am and 1 pm, each Friday between 4 pm and 6 pm, each Saturday between 9 am and 1 pm and one hour before each event.
Where are we
Vojašniški trg 2, 2000 Maribor
Contact