Kontakt

Partnerski odnos in navezanost

predavanje

Selena Rozman predavateljica

Teorija navezanosti je ena izmed najbolj prepoznanih in uporabljenih teorij v psihologiji in psihoterapiji. Pomaga nam razumeti, zakaj se v partnerski zvezi vedemo in odzivamo do partnerja na način, kot se. Dokazano je, da se stil navezanosti iz otroštva pogosto prenese na stil navezanosti v odrasli dobi. Predavanje se bo dotaknilo različnih stilov navezanosti, od česa je odvisno, kakšen stil navezanosti razvije otrok, o razvijanju varne navezanosti v odrasli dobi ter njenem vplivu na partnersko razmerje in bo podkrepljeno s praktičnimi primeri.

REZERVACIJA VSTOPNIC

Več o dogodku.


DRUŠTVO KAMELEON
Društvo za psihološko svetovanje Kameleon je prostovoljno, nepridobitno, neprofitno in humanitarno združenje, ki deluje v dobro otrok, mladostnikov, odraslih in starejših. Osnovni namen društva je nudenje brezplačnega spletnega psihološkega svetovanja vsem generacijam in ozaveščanje javnosti o duševnem zdravju ter področju psihologije.

Opening hours
The LGM Box Office is open every Tuesday to Friday between 9 am and 1 pm, each Friday between 4 pm and 6 pm, each Saturday between 9 am and 1 pm and one hour before each event.
Where are we
Vojašniški trg 2, 2000 Maribor
Contact